понеділок, 30 травня 2016 р.

Нові запрошення на ЗНО

       Абітурієнти, які склали тест ЗНО з української мови і літератури, отримають запрошення-перепуски для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні до 30 травня на своїх інформаційних сторінках. Про це під час проведення прес-конференції повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій.
       У свою чергу, учасники, які не склали тест з української мови і літератури, до проходження зовнішнього незалежного оцінювання з інших навчальних предметів не допускаються. За словами директора УЦОЯО, такі особи не отримають запрошень на наступні тестування, навіть якщо були раніше зареєстровані.

         В УЦОЯО радять учасникам ЗНО заздалегідь роздрукувати запрошення-перепустку, а також ознайомитися з адресами пунктів проведення тестування та схемами проїзду до них.
         Тестування з інших предметів відбудуться у період з 3 до 17 червня. За цей час абітурієнти матимуть можливість скласти тести ЗНО з російської, іспанської, англійської, німецької, французької мов, біології, фізики, географії та хімії. Додаткову сесію ЗНО буде проведено з 14 червня по 4 липня.

Джерело: http://osvita.ua/test/51433/

Немає коментарів:

Дописати коментар