понеділок, 3 лютого 2020 р.

На старт! Увага! Руш!

    03 лютого стартує реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Триватиме вона до 24 березня. Тож іще є час подумати , все зважити і остаточно визначитися із переліком предметів, які плануєте складати.

   Абітурієнти матимуть можливість скласти тестування щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Загалом ЗНО проводиться з 11 навчальних предметів.

Отже, реєструємося

    Випускники шкіл, студенти професійно-технічних закладів і коледжів реєструються на проходження ЗНО у своєму закладі освіти.

Скориставшись сервісом «Зареєструватися», розміщеним на веб-сайті Українського центру, ви здійснюєте наступні кроки:
- потрібно створити реєстраційну картку,
-  підготувати дві фотокартки розміром 3×4, що відповідають досягнутому віку,
-  зробити копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові).
УВАГА! У паспортах нового зразка (ID-картка) немає серії документа. Під час заповнення реєстраційної форми поле «серія» залишайте порожнім.
- сформувати комплект реєстраційних документів та подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти, в якому навчається учень/студент.

Щодо випускників минулих років, то вони зможуть зареєструватися самостійно і надіслати комплект реєстраційних документів до відповідного регіонального центру.

Потенційні учасники тестування, які вже передали свої реєстраційні документи до регіонального центру зможуть самостійно перевіряти стан опрацювання документів. Для цього необхідно ввести номер реєстраційної картки в поле спеціального сервісу «Стан опрацювання документів».

Немає коментарів:

Дописати коментар